Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u Anma haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Yarışmada Ana sınıfı öğrencilerinden Duru ARSLAN, 1.Sınıf öğrencilerinden Zeynep Eda KOCATEPE, 2. Sınıf öğrencilerinden Ece ALEMDAR, 3. Sınıf öğrencilerinden Cemre Su İNAN, 4. Sınıf öğrencilerinden Zeynep ERDOĞAN kendi sınıfları arasında birincilik ödülü kazandılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

2022 Afet Tatbikatı Yılı kapsamında bugün okulumuzda tüm ilçe ile eş zamanlı bir "Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Desteklerinden dolayı Afet Gönüllüleri Derneği'ne teşekkür ediyoruz.

Ağu

Okul Aile Birliğimize ait banka hesap numaralarımız aşağıdaki şekilde değişmiştir:

Halkbankası Adatepe Şubesi

Kazım Tunç İlkokulu Okul Aile Birliği

TR30 0001 2001 5600 0016 1000 64

Nis

Geleneksel satranç turnuvamız 3 Nisan´da başladı. Bu kapsamda okulumuzda başlattığımız satranç turnuvası Gündüz IŞIK ve Tarık ŞAHİN öğretmenlerimizin hakemliğinde büyük bir heyecanla devam ediyor. Yaklaşık 320 öğrenci turnuva için başvuru yaptı. Turnuva zorlu maçlara sahne olmaktadır. Turnuva sonunda her sınıf düzeyinde 1-2-3. olan öğrencilerimize ödüller verilecektir.