Geleneksel Çocuk Oyunları SekSek yarışmasına katılan 1/B ve 1/E sınıfı öğrencilerimiz MAltepe 3. olarak okulumuza kupa getirmişlerdir. Çalışmada emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2/A ve 2/D sınıfı öğrencileri Hz. Mevlana 'yı vuslatının yıldönümünde hazırladıkları programla andılar.

Ara

Okulumuzda geleneksel olarak yapılan İngilizce şarkı yarışması “Let’s Sing Kazım Tunç 3” ün elemeleri başlamıştır.

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün Kasım Ayı Kitap Önerileri;

2.Sınıflar için;

Kitap Adı: Teonun Zorbalık Kitabı

Yazar: Yağmur ARTUKMAÇ, Psikolog Pınar ÇAKIR

Sayfa Sayısı: 36

Yayınevi: Bilgi Yayınevi Çocuk Kitaplığı

3. Sınıflar İçin ;

Kitap Adı: Nohut Adam

Yazar: Anıl BASILI

Yayınevi: Timaş Çocuk

Sayfa Sayısı: 64

4. sınıflar için;

Kitap Adı: Görünmez Uli

Yazar, Çevrirmen: Astrid FRANK, Semra PELEK

Sayfa Sayısı: 90

Yayınevi: Kırmızı Kedi Çocuk

Ara

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık oluşturmak için bir dizi faaliyet gerçekleştirmiştir.

Ara

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'ne okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri ile ziyaret edildi.

Kas

“Dünya Çocuk Günü” çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını ve ulusların barış içinde yaşamalarını amaçlar.Kazım Tunç İlkokulu öğrencilerimizle bu düşünceden yola çıkarak Dünya Çocuk Günü’nü çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutladık. Bugünün anlam ve önemini bir kez daha hatırladık.

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün Kasım Ayı Kitap Önerileri;

2.Sınıflar için;

Kitap Adı: Olduğun Gibisin

Yazar, Çizer: Olivier Clerc, Gaia Bordicchia

Sayfa Sayısı: 44

Yayınevi: Aylak Kitap

3. Sınıflar İçin ;

Kitap Adı: Yeni Öğretmen

Yazar: Dominique Demers,

Yayınevi: Can Çocuk

Sayfa Sayısı: 64

4. sınıflar için;

Kitap Adı: Kuş Olsam Evime Uçsam

Yazar, Çizer: Güzin Öztürk, Hicabi Demirci

Sayfa Sayısı: 120

Yayınevi: Tudem

Kas

Veli Akademisi seminerlerinin ikincisinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Komiser Özlem TEMÜR ve Çocuk Şube'de görevli Adli Psikolog Gül ALPAR, "Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismardan Korunma" konusunda bize önemli bilgiler verdiler. Konuklarımıza ve seminere katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve özlemle andık.

Kas

"Mahremiyet Bilinci, İhmal ve İstismardan Korunma" konulu veli akademileri seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Tarih: 9 Kasım Perşembe

Yer: Kazım Tunç İlkokulu Konferans SAlonu

Saat:10:00

Kas

4. sınıf öğrencilerimiz  Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii, Arkeoloji Müzesi, Gülhane Parkı ve İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesini öğretmenleri ile beraber gezerek milli kültürümüze ait  ögeleri yerinde gördüler.

Kas

Okulumuzda yapılan Cumuriyetimizin 100. Yıl tören videomuzun linki aşağıdadır.

Ekm

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere elleriyle Cumhuriyeti kuran iradeyi minnet duyarak anıyor, muhtaç olduğumuz kudretin  damarlamızdaki asil kanda olduğunu bilerek  Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacağımıza söz veriyoruz.

Ekm

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün Ekim Ayı Kitap Önerileri;