Ekm

1/E sınıfı kuzucukları 4 Ekim hayvanları koruma gününde candostlarımızı yalnız bırakmadı

Bir kap su bir kap mama etkinliği tüm öğrenciler tarafından gerçekleştirildi

Eyl

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Çocuk Şube Müdürü Özlem TEMÜR okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz ile yapılan görüşmede karşılıklı işbirliği ve istişarenin çocuklarımız için çok önemli olduğu vurgusu yapıldı. Kendilerine ziyeretleri için teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış törenimizi Sayın Kaymakamımız Bahri TİRYAKİ,Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ALTINÖZ, ilçe protokolü ve velilerimizin katılımı ile okulumuzda bugün yaptık. Yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun.

Eyl

Mesleki Çalışmalar kapsamında; Kazım Tunç İlkokulu ve Kazım Tunç Anaokulu Öğretmenleri; Psikolojik Danışman Bedii AYDIN Hocamızdan " Yetkin Öğretmenin Sınıf Yönetimi " eğitimini aldılar. Hocamıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023/2024 eğitim öğretim yılı uyum haftası programı dahilinde velilerimize yönelik "çocuğum okulda" semineri başladı.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıflar Uyum Haftası 4.09.2023 Pazartesi günü  başlıyor.

Ağu

Okulumuz öğretmenleri Evrim Dağ,Gülşah Albayrak,Şebnem Sarmısak ve Gülfidan Ataç ,yürüttükleri eTwinning projeleri ile kalite etiketlerini hak kazanmışlardır.Öğretmenlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ağu

MALTEPE KAZIM TUNÇ İLKOKULU KANTİN VE YEMEKHANE HİZMETLERİ

Okulumuzun Kantin ve Yemekhane hizmetleri Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı´nca belirtilen esaslar doğrultusunda yürütülmektedir.

Okulumuzun kantin ve yemekhanesinde tüm çalışanlar hijyen eğitimi almış kişilerdir. Okul kantini ve yemekhanesini Tarım İl Müdürlüğü,Sağlık İl Müdürlüğü, Belediye Sağlık Ekipleri ve Okul İdaresi tarafından oluşturulan denetleme heyetince periyodik şekilde denetlenmektedir.

1. Sınıflara yemek servisi masalarda hazır olarak servis edilmektedir.Diğer Sınıflar yemeklerini teneffüs zili ile sıraya girerek almaktadırlar.

Haz

6-12 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuzda  Çevre Kulübü ve 2. Sınıfların işbirliğiyle "Sıfır Atık Sergisi" açılışı gerçekleştirildi. Doğanın sürdürülebilirliği için 5D kuralının önemi vurgulandı.

Haz

Kazım Tunç İlkokulu 3/F Sınıfı Yavru Tema olarak Tema Vakfıyla Mart ayında başlayan projemiz "Ağaç Kardeşliği " 6 Haziran 2022 Pazartesi günü yapılan etkinliğimizle devam etmektedir. Öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar diliyoruz.

"Doğal Kaynakları Koru, Gelmesin Dünya'nın Sonu."

Haz

Okulumuz 3/B sınıfı halk oyunları ekibi Maltepe Orhangazi Şehir Parkında Halk Eğitim tarafından düzenlenen yıl sonu şöleninde okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Teşekkürler çocuklar

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Kazım Tunç İlkokulu olarak yürüttükleri projeleri ile öğretmenlerimiz Şebnem Sarmısak ,Evrim Dağ ve Sabiha Hacat ,eTwinning projeleri Ulusal Destek Ajansı tarafından değerlendirildiğinde, okulumuz,Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketine layık görülmüştür. 31.05.2022 tarihinde yapılan tören ile ödül alan okullara ve öğretmenlere belgeleri teslim edilmiştir.

May

İngilizce öğretmenimiz Evrim Dağ rehberliğinde yürütülen My Cartoon Hero Etwinning projesi uluslar arası olup öğrencilerimizin İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeyi hedeflemiştir.Proje kapsamında öğrenciler sevdikleri çizgifilm karakterlerinin maskelerini ya da kendi hayali karakterlerinin maskelerini eğlenerek yapmışlar ve tüm proje sürecinde kullanmışlardır.

Nis

Okulumuz kütüphanesini yaptığımız küçük bir açılış töreni ile öğrencilerimizin hizmetine sunduk.