Kazım Tunç İlkokulu

Altayçeşme Mah. Atatürk Caddesi No75 Maltepe İstanbul
Vizyon
VİZYONUMUZ Evrensel ilkelerin ışığında, daima en mükemmele ulaşmak, tüm fiziksel ve teknolojik donanımlarıyla, okuyan, düşünen, sorgulayan, sosyal, özgüveni yüksek, çözümün bir parçası olan, sanatın ve kültürün önemine inanan bireyler yetiştirmek için; bilgide yetkin ekibimizle sürekli gelişen, yeni bir yüzyılın bütün gereklerini yerine getirebilen bir okul olma kimliğini yakalamak.
Misyon
MİSYONUMUZ Biz Kazım Tunç İlkokulu olarak nitelikli bir eğitim ile tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
KALORİFERLİ
Ulaşım
Metro-İETT-DOLMUŞ Maltepe köprüsünden Maltepe içine doğru Atatürk Caddesi boyunca yürüyünce 500 m ilerde, sağda.
Altayçeşme Mah. Atatürk Caddesi No:75 Maltepe