Şbt

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SÜRECİ ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI 10 ŞUBAT TARİHİ İLE BAŞLAYACAKTIR. ADAY GÖSTERİLEN ÖĞRECİLERİMİZİN SINAV GİRİŞ BELGELERİ TUTANAK KARŞILIĞINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

Milli Eğitim Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştır. Söz konusu olan plana uygun olarak okulumuzda yapılacak olan  "dönem sonu faaaliyet etkinlikleri planı" sunulmuştur.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (14/10/2023) gereğince zaman çizelgemi,z yenilenmiştir.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAZIM TUNÇ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEMİ

Okul-Aile Birliği'nin 2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.10.2023 Salı   günü saat 13.00 te Okulumuz Konferans Salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Tüm genel kurul üyelerimize ve ilgililere duyurulur.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

1-      Toplantı Katılım Cetvelinin imzalanması , yoklama , toplantı yeter sayısının tespiti.

2-      Açılış

3-      Saygı  Duruşu ve İstiklal Marşı.

4-      Açık oyla bir divan başkanı ve bir katip seçilmesi.

5-      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrası

6-      Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrası.

7-      Yönetin ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve Divan'a sunulması.

8-      Tahmini bütçenin okunması ve genel kurula sunulması .

8-      Veliler arasında 5 asıl, 5 yedek üye Yönetim Kuruluna ; veliler arasından 1 asil, 1 yedek üye Denetim Kuruluna seçiminin yapılması.

9-      İhtiyaçların temini ve  gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10-  Okulun Eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

11-  Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

14-  Kapanış.

Katılımınız ve görüşleriniz okulumuzun daha ileriye taşınmasında katkı sağlayacaktır. 06.10.2023

Hande GÖKBAYRAK                                                                                     Süreyya YAPALIAL

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                               Okul Müdürü