Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri "Yaşlılar Haftası"nda aile büyüklerini ziyaret ettiler. Ayrıca ÇEDES projesi kapsamında yaşlılarla ilgili duygu ve düşüncülerini yazılı olarak ifade edip okul panolarında sergilediler.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

Kazım Tunç İlkokulu Öğrenci Meclisi aylık toplantısında Akran Zorbalığı farkındalığı oluşturmak için çalışmalar yaptı ve ay içerisinde arkadaşları ile paylaştı.

Şbt

14 Şubat 2024 'te Maltepe TAMP sorumlusu Osman ÖZÇELİK tarafından okulumuz velilerine Afet Farkındalık Eğitimi Verildi.

Şbt

İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında Kazım Tunç İlkokulu olarak 5 yetime destek veriyoruz. Katkı sağlayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

"Yetim Gülerse Dünya Güler"

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün ocak ayı kitap önerileri;

1. Sınıflar

Kitap adı : Dinozorumun Saklandığı Yer

Yazar: Mert Arık

Sayfa sayısı : 32

2. sınıflar

Kitabın adı : Kitaplardan Korkan Çocuk

Yazar: Susanna Tamaro

Sayfa sayısı : 44

Yayınevi : Can Çocuk

3. Sınıflar

Kitabın Adı : Nohut Adam

Yazar: Anıl Basılı

Sayfa sayısı : 64

4. Sınıflar

Kitap Adı : Sakız Sardunya

Yazar: Elif Şafak

Sayfa sayısı : 156

Yayınevi : Doğan ve Egmont Yayıncılık

Kazım Tunç İlkokulu Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "yarıyıl tatili veli bülteni"ni velilerimizin istifadelerine sunuyoruz.

Veli Akademileri Projesi kapsamında Yeditepe Üniversitesi Bireysel ve Akademik Gelişim Müdürü Özge ALYU TARAFINDAN velilerimize "Verimli Ders Çalışma" konulu veli semineri yapılmıştır.

illi Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan proje için öğrencilerimiz resimli sözlük tasarımı yaptılar.

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün Ocak Ayı Kitap Önerileri;

2. Sınıflar için

Kitabın adı: Benim Bir Karışım

Yazarı: Behiç Ak

Yayınevi: Günışığı Kitaplığı

Sayfa : 68

3. Sınıflar için;

Kitabın Adı: Melodi

Yazarı: Anıl Basılı

Sayfa:64

4. Sınıflar İçin;

Kitabın Adı: Çetin Ceviz- Sıra Dışı Bir Ödev Hikayesi

Yazarı: Sinan Yaşar

Yayınevi: Fom Kitap

Sayfa :64

Çevreme Karşı Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında 4. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen "İyilik Ağacı" aylık etkinliğinde 1. seçilen okulumuz 4/F sınıfı öğrencisi Ayşe Yaren AKSOY seçilen yazısını arkadaşları ile paylaşmıştır.

İlçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları 3. sınıflar  Kaleli Yakan Top maçlarında İlçe 2. olan 4. sınıf öğrencilerimizi ve çalıştırıcı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

İLçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları 4. sınıflar Mendil Kapmaca yarışmasında İlçe 3. olan 4. sınıf öğrencilerimizi ve çalıştırıcı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Geleneksel Çocuk Oyunları SekSek yarışmasına katılan 2/A ve 2/F sınıfı öğrencilerimiz Maltepe 1. olarak okulumuza kupa getirmişlerdir. Çalışmada emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İLçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları 4. sınıflar Yakan Top maçlarında rakiplerinin hepsini yenerek İlçe 1. olan 4. sınıf öğrencilerimizi ve çalıştırıcı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.