Etiket Sonuçları: gelenekselçocukoyunları

İlçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları 3. sınıflar  Kaleli Yakan Top maçlarında İlçe 2. olan 4. sınıf öğrencilerimizi ve çalıştırıcı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

İLçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları 4. sınıflar Mendil Kapmaca yarışmasında İlçe 3. olan 4. sınıf öğrencilerimizi ve çalıştırıcı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Geleneksel Çocuk Oyunları SekSek yarışmasına katılan 2/A ve 2/F sınıfı öğrencilerimiz Maltepe 1. olarak okulumuza kupa getirmişlerdir. Çalışmada emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İLçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları 4. sınıflar Yakan Top maçlarında rakiplerinin hepsini yenerek İlçe 1. olan 4. sınıf öğrencilerimizi ve çalıştırıcı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Geleneksel Çocuk Oyunları SekSek yarışmasına katılan 1/B ve 1/E sınıfı öğrencilerimiz MAltepe 3. olarak okulumuza kupa getirmişlerdir. Çalışmada emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.